Buitenschoolse opvang

Wij zijn de Kleine Wereld!
In samenwerking met IKC De Kleine Reus bieden wij BSO opvang aan voor kinderen van 0-4 tot 13 jaar.

 

Maak kennis met onze dynamische BSO waar wij een gevarieerd en uitdagend activiteiten aanbieden. Al deze activiteiten bieden wij aan in onze mooie ingerichte groepsruimtes waar plek is voor beweging en dans, kunstactiviteiten, Maar ook om lekker niks te doen of rustig een boekje te lezen. De nadruk ligt na een lange dag school vanzelfsprekend op vrije tijd. Tussen de twee schoolgebouwen ligt een geweldige buitenruimte waar kinderen kunnen voetballen, tuinieren of bouwen in het buitenatelier en nog veel meer!

 

Bij De Kleine Wereld mogen kinderen zijn wie ze zijn of willen worden en besteden we veel aandacht aan talent ontwikkeling, creativiteit, muziek, sport en dans, wij dragen bij aan het ontdekken waar kinderen goed in zijn en vooral plezier aan beleven! Blije kinderen en tevreden ouders. Daar draait het om bij De Kleine Wereld.

 

Door deze unieke manier van samenwerken in een IKC verband dragen we dan ook samen met De Kleine Reus gezamenlijk bij aan het versterken van de doorgaande ontwikkelingslijn van kinderen in relaties tot de verschillende disciplines binnen de IKC. 

 

Meer weten? 

Kijk snel op de website van De Kleine Wereld hyperlink-->   Vestiging (dekleinewereld.nl)   over onze locatie, openingstijden en aanmeldingen of het inplannen van een rondleiding